Veelgestelde vragen

Alles wat je wilt weten over je bestelling. Je kunt ook contact met ons opnemen via de contactpagina.

Bezorgen

1. Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Nadat uw betaling is geverifieerd, duurt het maximaal 24 uur om uw bestelling te verwerken en te verzenden. Dit geldt niet voor weekends of feestdagen. Bij bestelling voor 16.00 uur op werkdagen wordt de bestelling nog dezelfde dag verpakt en verzonden. In de meeste gevallen ontvang je je bestelling binnen 1-2 dagen.

2. Is het mogelijk mijn bestelling te volgen?

U ontvangt een trackingnummer wanneer uw bestelling vanuit ons magazijn is verzonden. Mocht je bestelling niet binnen de aangegeven levertijd zijn aangekomen, neem dan contact op met onze klantenservice.

 

Retourneren

1. Kan ik mijn product retourneren?

Elk gloednieuw product kan binnen 30 dagen na levering worden geretourneerd voor een volledige terugbetaling. Stuur ons een e-mail op service [@] brandfactory12.com om ons op de hoogte te stellen. Voeg een notitie toe met uw gegevens en bankgegevens zodat we het volledige bedrag kunnen terugbetalen.

2. Beschadigd artikel ontvangen?

U ontvangt een trackingnummer wanneer uw bestelling vanuit ons magazijn is verzonden. Mocht je bestelling niet binnen de aangegeven levertijd zijn aangekomen, neem dan contact op met onze klantenservice.

3. Hoe lang duurt het om mijn retourzending te verwerken?

Zodra je retourzending door het magazijn is ontvangen en voldoet aan ons retourbeleid, zullen we je terugbetalen via je originele betaalmethode. Houd er rekening mee dat het tot 7 werkdagen kan duren voordat betalingen zijn verwerkt, afhankelijk van uw bank of betalingsprovider. Geretourneerde artikelen worden terugbetaald, exclusief de oorspronkelijke verzendkosten. Nadat we de terugbetaling hebben uitgevoerd, kan het tot 3 werkdagen duren voordat het geld op uw creditcard of PayPal-rekening is teruggestort.

 

Algemeen

1. Kunnen de messen aan een magneetstrip worden gehangen?

De messen bestaan uit verschillende lagen staal, 66 laags damaststaal. De lagen variëren uit niet-magnetische lagen en magnetische lagen.

Daarom zijn de menssen in de basis niet om op te hangen aan een magneetstrip. Wij adviseren om ze in een houtenmessenblok te bewaren of in de lade met de bijgeleverde transparante beschermhoes.

Culinair Vakmanschap.