De samenwerking tussen Ramon Brugman en MOA

Ramon Brugman en MOA hebben de handen ineengeslagen om prachtige producten te ontwikkelen voor in de keuken.

Professionele producten, zoals messen, snijplanken en pannen. Zodat jij met de beste tools de heerlijkste recepten kunt maken en je familie en vrienden mee kan laten genieten van jouw creaties.

Voordat je aan zo'n dergelijk eindproduct komt gaan er enorm veel sessies voorbij met daarin allerlei vragen. Alleen al bij de messen komt dat er bijvoorbeeld als volgt uit te zien:

  • Welke materialen gebruik je?
  • Hoe moet het mes er uit komen te zien?
  • Wat wordt de vorm van het blad?
  • Hoe komt het handvat er uit te zien?
  • Uit welke soorten messen moet de set bestaan?

Zoveel dingen om over na te denken en keuzes in te bepalen.

Na ruim twee jaar ontwikkelen, waarbij veel verschillende tekeningen, materialen en prototypes zijn gebruikt, is het moment eindelijk daar om de prachtige professionele messenset te presenteren.

De messen kenmerken zich door het gebruik van de beste kwaliteit materialen die beschikbaar zijn. Daarnaast hebben we de messen heel betaalbaar weten te houden.

Het muntje in de verpakking

Een bekend bijgeloof over messen is dat de vriendschap kan worden doorgesneden door een scherp cadeau. Om ervoor te zorgen dat de vriendschap blijft bestaan, moet de ontvanger betalen voor het cadeau. Daarom hebben we een muntje toegevoegd in de verpakking.

Mocht je dit mes dus van iemand cadeau krijgen, geef dan het muntje terug aan degene van wie je hem hebt gehad, zodat jullie vriendschap blijft bestaan.

Op de achterkant van het muntje staat vrij vertaald "Vriendschap voor Altijd".

Over Ramon Brugman

Je kunt Ramon Brugman (ook wel de chef-kok met baard genoemd) kennen van dagelijkse TV programma's, radio, YouTube of één van zijn kookboeken. Hij trakteert je vrijwel dagelijks op gepassioneerde en duurzame gerechten.

Over MOA

MOA is een Nederlands bedrijf dat betrouwbare en gebruiksvriendelijke producten voor in huis maakt met een hele goede prijs-kwaliteitverhouding en prachtig design. Bij MOA krijg je waar voor je geld in producten én service.

Culinair Vakmanschap.